Steinkjer Bilformidling og SBF Dekk & Felg AS – to etablerte virksomheter som har gjort seg bemerket innen sine respektive områder.

Steinkjer Bilformidling ble grunnlagt i 2009 og har oppnådd suksess innen formidling av bil salg. Vi spesialiserer oss på premiumbiler, legger vekt på å tilby utmerket service og bygge tillit med våre kunder. Vårt mål går utover å bare gjennomføre bilsalg; vi søker også å etablere relasjoner basert på pålitelighet og profesjonalitet.

SBF Dekk & Felg AS ble etablert i 2014 og har raskt utviklet ekspertise innen dekk og felger. Vår dype kunnskap gjør oss i stand til å gi kvalifisert rådgivning og levere produkter av høy kvalitet. Vi har bygget et omdømme som en pålitelig leverandør, og våre kunder stoler på oss for sine dekk- og felgbehov.

SBF Dekk & Felg AS har lansert sitt eget eksklusive merke, Aventador Wheels, som tilbyr smidde hjul av beste kvalitet. Merket ble lansert i 2024 og har begynt å etablere seg både nasjonalt og internasjonalt. Design og utvikling av produktet ledes av Tommy Derås.

Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn