Steinkjer Bilformidling og SBF Dekk & Felg AS – to etablerte virksomheter som har gjort seg bemerket innen sine respektive områder.

Steinkjer Bilformidling ble etablert i 2009 og har oppnådd suksess innen formidling av biler. Vi har solgt flere premiumbiler og legger vekt på å tilby god service og bygge tillit med kundene våre. Vi søker ikke bare å fullføre bilsalg, men også å etablere relasjoner basert på pålitelighet og profesjonalitet.

SBF Dekk & Felg AS ble grunnlagt i 2014 og har raskt utviklet ekspertise innen dekk og felger. Vår inngående kunnskap gjør oss i stand til å gi kvalifisert rådgivning og levere produkter av høy kvalitet. Vi har et omdømme som en pålitelig leverandør, og kundene våre vet at de kan stole på oss for sine dekk- og felgbehov.

Vi er fornøyde med vår historie og forpliktet til å fortsette å tilby gode produkter og tjenester. Kvalitet og tillit er viktige for oss, og vi ser frem til å betjene våre kunder med den samme hengivenheten og profesjonaliteten som har gjort oss relevante i markedet.

Totalsum:
    Til kassen
    (0)
    lagt til handlevogn